29.11.2008 г., 21:57 ч.

В житните поля 

  Поезия » Любовна
466 0 3

Тихо легнах в житните поля,

виждах само лунните отблясъци,

дървото вече е много остаряло,

добър слушател на самотните ми крясъци.

 

Завивката от сухите треви,

до болка вече  бе  позната,

бързо в обятията си ме приспива,

потъвах там в дълбоката забрава.

 

Звездите пак се скриха на небето,

обгряха ме лъчите на деня,

очите си отворих с копнежа,

до мен да бъде Любовта.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??