17.03.2024 г., 6:42 ч.

В кал и мъгла.. 

  Поезия
57 0 0

Неистова прошка шепти в сиво

насила или спонтанна

смазана от очи

раздираща към съдба

 

Консонанс откровен

сам заблуден

забравят, униват

незнаещи, неуки, народ чуждоземен 

 

Шуман е сам

извисен и блян

 

Дисонанс и канон

сега без закон

звук без душа

в кал и мъгла...

 

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??