23.04.2020 г., 14:03 ч.

В книжарницата 

  Поезия
388 1 0

В книжарницата

(Тук ще срещнеш чудни книги, прегърни ги, обикни ги!)

 

Книга намига:
„Ела, прегърни ме и
в миг обикни ме!“

Книга намига:
„Ела, целуни ме и
в миг прочети ме!“

Книга намига:
„Ела, ще ти светне чрез
мене по-сетне!“

Книга намига:
„Ела, искрометна съм
аз и заветна!“

Книга намига:
„Ела, просълзи се чрез
мен, пречисти се!“

Книга намига:
„Ела, весели се чрез
мен и учи се!“

Книга намига:
„Ела и гушни ме, и
вечно помни ме!“

Книга намига:
„Ела и стопли ме, и
и с обич вземи ме!“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??