29.09.2010 г., 16:47 ч.

В кръчмата 

  Поезия » Любовна
703 0 10

                    В кръчмата

 

            Ако те има в живота ми,

            ще плачат триста ангели.

            Ако те няма в живота ми -

            радват се всички дяволи.

 

            Ако ме има в живота ти,

            всички цветя ще разцъфнат.

            Ако ме няма в живота ти,

            всички реки ще пресъхнат.

 

            Ако сме двамата с тебе,

           чашите ще напълним.

            Сладкото вино се лее,

            очите със сълзи са пълни.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??