19.01.2011 г., 0:47 ч.

В кръвта си нося любовта 

  Поезия » Любовна
912 0 6

В кръвта си нося любовта

 

 

Душевност съм, не съм предмет -

не можеш да ме притежаваш,

смехът ми е естествен, не превзет,

но с думи продължавай да ме изкушаваш...

 

Облечена съм във любов, не в злато,

очите ми са приливни вълни,

косите ми не са сатен, а жито,

сърцето ми побира две съдби...

 

Със мен ли си? Бъди конкретен,

ако не си - оставаш в пустота,

аз съм природна, нечовешка -

в кръвта си нося любовта...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??