24.06.2008 г., 18:32 ч.

В любовта 

  Поезия » Любовна
537 0 3
В любовта виновни няма.
Няма в любовта невинни.
Трепет, болка, радост, драма,
ласки, мигове интимни,
истински са, щом от двама
споделени са взаимно.

Споделени щом взаимно
миговете са от двама
в болка, в трепети интимни,
в нежни ласки или драма,
значи в любовта невинни
или пък виновни няма.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??