Jun 24, 2008, 6:32 PM

В любовта 

  Poetry » Love
495 0 3
В любовта виновни няма.
Няма в любовта невинни.
Трепет, болка, радост, драма,
ласки, мигове интимни,
истински са, щом от двама
споделени са взаимно.

Споделени щом взаимно
миговете са от двама
в болка, в трепети интимни,
в нежни ласки или драма,
значи в любовта невинни
или пък виновни няма.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??