5.11.2015 г., 17:35 ч.

В мен есента... 

  Поезия » Друга
244 0 2

 

                                         


                                                     В МЕН ЕСЕНТА...

 

                                                       Небето опустя от птици,

                                                       дърветата изгубиха листа.

                                                       Разтварям есенни зеници,

                                                       приветствам тази пустота...

                                                       Помахва ми листо самотно.

                                                       Птица някъде издига глас.

                                                       И мисля си  едно дърво

                                                       без спомени

                                                       това съм аз, това съм аз...

 

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??