15.03.2011 г., 22:58 ч.

В мен си 

  Поезия » Любовна
997 0 3

Ще посрещам зората
и ще тичам в полето,
ще откъсвам цветя
и ще дишам небето.

Ще рисувам дъга,
под дъжда ще танцувам
и със вятъра стар
със копнеж ще флиртувам.

Ще погалвам тревите,
ще стъпвам на пръсти,
а пчели ще жужат
и на рой ще се пръскат.

Ще те търся навред,
във цветя и сред птици,
ще споделям мига,
все през твойте зеници.

Все ще бъдеш до мен
и до мен ще се смееш,
като слънце в кръвта
все във мен ще живееш.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??