16.06.2016 г., 18:30 ч.

В мене погребано... 

  Поезия » Любовна
255 0 0

Търся те през вятъра,

като дим от напразни надежди

търся те в душата си,

като болка от миражи изчезнали...

Оставам да пея за миналото -

отдавна в мене погребано,

оставам да пиша за спомена,

в теб като огън преминал...

 

16.06.2016

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??