4.12.2008 г., 9:17 ч.

В минало време 

  Поезия » Любовна
485 0 0
В минало време

Ти беше с мен,
когато ги очаквах -
несъществуващите мисли -
с недоверие.
Ти беше с мен,
когато пак се молех
на бръчките да чакат -
с лицемерие.
Ти беше с мен,
когато не очаквах
денят да каже нещо -
с примирение.
Сега не си до мене.
Нищо.
Това е просто...
суеверие.

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??