20.11.2008 г., 8:20 ч.

В морето на живота 

  Поезия » Друга
622 0 6
Животът, казват, на море прилича.
Един обича, друг пък е обичан.
Един се дави в горест и тъга,
а друг, сърфист в житейската вълна...
Един като делфин умело плува.
Друг дъното за бряг пък му се струва.
Един троши житейските талази.
Друг като рак по пясъка все лази.
Един в дълбокото не се бои.
Друг в плиткото единствено стои.
Животът е море без брегове...
Плувците в него най са си добре...
Солени са водите му обаче,
че много хора във живота плачат!


© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??