8.07.2006 г., 7:59 ч.

В моя свят 

  Поезия
624 0 0

В моя свят имаше цветя,
но ти ги изсуши.
В моя свят имаше луна,
но ти я затъмни.
В моя свят имаше мечти,
но ти ги разруши.
Моя свят бе една любов,
но ти с тъга я замени.
 Да, аз плача и цялото красиво небе тъгува с мен,
давейки Земята с горчиви сълзи и ридове за мен,
вятъра притихнал слуша бесните викове небесни
и дори луната се е срила в булото на самота и сиви песни,
оплаквайки една незбъдната мечта и една изстрадала душа.

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??