1.02.2011 г., 15:58 ч.

В моя сън 

  Поезия » Друга
1004 0 17

      

 

В моя сън днес рисувай мечта!

            Не черно-бяла, цветна нека бъде –

            прегръдка детска, грейнали очи

            и ще се опитам да я сбъдна…

 

В моя сън днес рисувай любов!

           Не искам огнена и безпощадна,

           а есенна и с нежна топлина,

           която утолява късна жажда…

 

В моя сън днес рисувай сълза!

          Тя мъката в сърцето да измие,

           магично да пречупи светлината

           и цялата във нея да се скрия…

 

 

http://vbox7.com/play:43bc3f80

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??