27.08.2005 г., 22:51 ч.

В мрак 

  Поезия
839 0 1
Бавно, покрай мен пълзят
сенки непонятни.
Сиви мрежи сплитат
паяци огромни
и черни птици злобни
лудо пляскат с криле.
С песните прокобни
чезнат в облачно небе.
Видения ужасни,
със сатанински смях
в нощите безлунни
сковават ме от страх.

Без плът, потънала
в бездната на мрака
постоянно да вися
между живота и смъртта...

незнаейки къде съм.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Вера, малко е зловещо, но за съжаление, понякога имам и такива усещания.
Предложения
: ??:??