6.02.2007 г., 21:14 ч.

В мрака 

  Поезия
602 0 1

Здрачава се...
Отиде си мъглата
от стон приела носталгична длан...
Пак тъмно е,
но ето, че луната
пак тръгва в звездното поле...
Сами сме в зрак,
но никакъв театър
не ще ни стегне във лъжа...
Пак в мрака
като в приказен спектакъл
ще литнем към загадъчна съдба!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Отиде си мъглата
    от стон приела носталгична длан..."
    Колко хубаво си го казала!
    Браво!
Предложения
: ??:??