Feb 6, 2007, 9:14 PM

В мрака 

  Poetry
605 0 1

Здрачава се...
Отиде си мъглата
от стон приела носталгична длан...
Пак тъмно е,
но ето, че луната
пак тръгва в звездното поле...
Сами сме в зрак,
но никакъв театър
не ще ни стегне във лъжа...
Пак в мрака
като в приказен спектакъл
ще литнем към загадъчна съдба!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Отиде си мъглата
    от стон приела носталгична длан..."
    Колко хубаво си го казала!
    Браво!
Random works
: ??:??