24.07.2006 г., 20:35 ч.

В неизвестност 

  Поезия
839 0 1
Как тази болка в мен напира!
Гневът е яростен, голям...
Да плача, да тъгувам, да се смея...
Какво да правя-аз не знам!
Коя съм аз незная вече,
къде съм тръгнала, къде ще спра!
За какво дошла съм тук, не зная,
за какво ще си отида - пак не знам!
За какво е тази битка в живота -
за да ми кажат едно "благодаря"?!
Е, съжалявам, значи тук сме много,
ще тръгна аз да търся своя рай!
Къде ще го намеря аз не зная,
къде и да го търся - пак незнам,
но знам - живота е измама,
и знам, тук няма светлина!

© Теодора Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??