19.02.2018 г., 0:03 ч.

В непознат свят 

  Поезия » Свободен стих
702 2 1

В непознат свят

аз живея!

Това е моята съдба!!!

Опитвам се да оцелявам

всеки ден, но дали успявам?!

Аз незнам...

В този непознат свят на злоба

някак си

мъча се да бъда силна,

за да се спасявам!

© Симона Хаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??