Feb 19, 2018, 12:03 AM

В непознат свят 

  Poetry » Free verse
705 2 1

В непознат свят

аз живея!

Това е моята съдба!!!

Опитвам се да оцелявам

всеки ден, но дали успявам?!

Аз незнам...

В този непознат свят на злоба

някак си

мъча се да бъда силна,

за да се спасявам!

© Симона Хаджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??