12.08.2006 г., 0:45 ч.

В нормален свят ... 

  Поезия
589 0 4

В нормален свят ли днес живеем?

Не знам, да се радваме ли или смеем?!

Всичко объркано изглежда

и човек изгубва всякаква надежда.

Представите ни за добро и зло

са със значение едно.

Разлика не можеш да направиш

и от апатията да се избавиш.

Вече става безразлично

и гледаш да подхождаш иронично.

Но всъщност е много жалко,

че не можеш да промениш нещата

дори и малко.

 

 

29.07.2006

 

© Марина Пл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??