В нормален свят ли днес живеем?
Не знам, да се радваме ли или смеем?!
Всичко объркано изглежда
и човек изгубва всякаква надежда.
Представите ни за добро и зло
са със значение едно.
Разлика не можеш да направиш
и от апатията да се избавиш.
Вече става безразлично
и гледаш да подхождаш иронично.
Но всъщност е много жалко,
че не можеш да промениш нещата
дори и малко.
29.07.2006
© Марина Пл All rights reserved.