9.01.2010 г., 21:24 ч.

В нощна трева - летни косачи 

  Поезия
1290 0 31

Мислите ми -

прèпълна талига

сухо сено.

В нощна трева -

летни косачи.

Минало...

Зимни пръсти

плетат мрежа

от тънко лико

от върбòво дърво.

(... дето казват, че плаче).

Ще я метна отгоре

да не падне товара ми.

Стъпки дето отиват,

ще е неравно,

но чисто...

Любими,

твоя награда да е

шумолене

от калдаръмени мисли.

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??