26.03.2011 г., 21:33 ч.

В очакване 

  Поезия » Любовна
1193 0 15

Напъпили чувства,

напъпили клони,

да се разлисти

очаква нова любов.

И с цвят ще напълни,

дъга ще разтвори,

ще вдъхне мечтание

в нечий живот.

И в него ще пърха,

ще гали, ще буди

вселена от чувства,

усетили топлия зов.

И после ще свие,

с нежност ще къта,

сред дъхави китки,

ново гнездо.

 

 

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??