Напъпили чувства,
напъпили клони,
да се разлисти
очаква нова любов.
И с цвят ще напълни,
дъга ще разтвори,
ще вдъхне мечтание
в нечий живот.
И в него ще пърха,
ще гали, ще буди
вселена от чувства,
усетили топлия зов.
И после ще свие,
с нежност ще къта,
сред дъхави китки,
ново гнездо.
© Мартина All rights reserved.