5.02.2017 г., 18:39 ч.

В Очакване 

  Поезия » Любовна
399 1 5

 

***

Нощ, 

Мрачна, 

Непрогледна, 

Дъжд свиреп пада.

Небето - продънено.

и вали, вали, като за последно.

Всъщност от доста дни вали

на улицата, по която вървяхме.

По същата се стичат кал и спомени.

Ако Бог не е решил да ни убива с потоп,

все някога ще спре, ще спре да вали.

 

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??