24.11.2010 г., 20:34 ч.

В очакване 

  Поезия » Философска
479 0 3

В очакване

 

Навярно още ходиш по Земята
и молиш се за нашите души
усмихваш ни се още от лицата
но все по малко срещам те уви

Във погледите детски ти се криеш
от тях минаваш в нашите очи
сълзите си не можеш да прикриеш
от толкова несбъднати мечти

Понякога те виждаме в петаче
оставено в трепереща ръка
но чуваме те честичко да плачеш
от дума лоша жест и клевета

Забравяме за теб от гняв обзети
от мисли за богатство за пари
но в тежките ни мигове най-клети
сплотяваш ни и спира да боли

Не ни забравяй трудно е без тебе
без твоята самотна красота
отделяй от безценното си време
и идвай пак в душите - Доброта...

© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??