30.04.2008 г., 20:38 ч.

В очакване 

  Поезия » Любовна
519 0 1
 В очакване

Виждам лицето ти, устните тръпнат,
ръцете треперят теб да прегърнат.
Затварям очите си, картини танцуват,
любов помежду ни в краски рисуват.

Не дишам, за миг изпивам момента,
дните ще минат, но бавно, на лента.
Мигът ще настъпи, стените ще рухнат,
телата в прегръдка устремено ще хукнат.

Какво ли ще сторим, когато се видим,
ще паднем ли двама в капана невидим,
сърцата в любов ли ние ще влеем,
телата в едно ли заедно ще слеем?...

© Цветомира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??