12.11.2007 г., 9:17 ч.

В очакване 

  Поезия » Любовна
946 0 4

Тръгваш надалеч, взимаш любовта...

Аз оставам тук, оставам и мълча...

Денят без тебе пуст е, щом няма кой да ме прегърне

и вечер пак с мен да тръгне...

Броя звездите, сякаш край си имат те... и сълзи, като ситен дъжд се стичат по моето лице...

Стиснали ръце, държим се здраво, спомена по-силен да остане...

Ще те чакам, знай!!! Не питай ме защо... искам да си моя край...

Ще прегръщам самотата всяка нощ,

ще целувам и тъгата, режеща ме като нож,

ще се радвам на звездите и за нежната усмивка ще напомнят те,

ще лежа върху тревите и ще те чакам да се върнеш,

отново заедно да сме!!!

© Кремена Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??