12.02.2013 г., 21:38 ч.  

В очакване 

  Поезия » Любовна
391 0 0

"В очакване"

 

 

Прегърни ме! Всичко да забравя...

Нека аз и ти да бъдем само.

Тук съм вече! Всичко ще направя!

Облегни се ти на мойто рамо.

 

Знай, че този път няма да боли.

Няколко пъти губихме се веч,

но сега ще се намерим, нали?

Не искам да сме все така далеч!

 

Сърцето пръска се от любовта ми цяла,

искам, а не мога да дам.

Ти си този, който отдавна съм избрала.

И да, заслужаваш я, знам!

 

Милион пъти заради тебе претръпвала съм,

когато телефонът звъннеше, отпред с твойто име...

когато към входната врата пристъпвала съм,

в очакване времето заедно тъй да не отмине...

 

Vessy (Василена Василева)

© Василена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??