8.10.2013 г., 20:46 ч.

В очакване 

  Поезия » Любовна
684 0 0

Как искам сън дълбок аз да заспя,

така ще мога времето да надхитря.

Когато се събудя, ти ще си до мен,

ще е дошъл дългоочакваният ден.

 

Но знам, че трябва да търпим

ний бавно пътя си един към друг да извървим,

да пазим огъня запален в нашите сърца,

да не допуснем да угасне любовта.

 

Разбрах, че има те, че си реален

и ти видя ме - аз пред теб стоя,

ще чакаме за нас часът идеален

да бъде споделена нашата съдба.

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??