18.02.2021 г., 20:20 ч.

В очакване на писъмце поредно 

  Поезия » Любовна, Строги форми
770 1 6

В кутията си пощенска поглежда

сърцето ми... уви, е празна тя.

И то не стихва, има все надежда,

че утре ще е пълна с красота.

 

Поредното ти писъмце очаква

с нетърпеливо, истинско туптене.

О не, не си мислù! - не се оплаква

и в нощите самотните не стене.

 

Пламтежът му е същият, не спира

за тебе да гори и да гори.

Превръща се във огнената лира 

и от любов мелодии твори.

 

Но писъмцата твои си остават

най- хубавия дар... Те благославят.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??