19.02.2008 г., 23:52 ч.

В очакване за теб 

  Поезия » Любовна
621 0 4

 

                                                               на Пламена

 

             Секундите са минути, минутите - часове,

              часовете - дни, а дните - цяла вечност са

                                                         без теб...

               Без твоята усмивка, без твоя сладък смях,

                без погледа ти нежен, без веселия глас,

                без меката ти кожа и всичко друго

                                                             в теб...  

                 Всеки ден  е тъжен, мрачен и студен,

                  и аз самотен бродя в очакване

                                                              за теб!

               

© Борис Гоцев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??