31.07.2014 г., 21:35 ч.

В очите ти аз виждам твоя страх 

  Поезия
433 0 0

В очите ти аз виждам твоя страх –
страхуваш се от себе си най-вече.
Ще се превърнеш може би във прах,
ще се стопиш като мъгла в тиха вечер,

 

без да си познала любовта,
без да си докоснала живота,
в очите – със премрежена тъга,
в сърцето – с пустота жестока.

 

В очите ти аз виждам своя страх
от студеното безмълвие на дните.
В тебе, самота, аз себе си познах –
не всеки е създаден за обичане…

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??