5.07.2019 г., 23:29 ч.

В очите ти потъвам... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
1313 2 1

В очите ти потъвам, за да видя

през твоята душа сега света.

И гледам аз и чувствам до насита

най-чистата любов и красота.

 

И болката усещам, ала тя

изчезва мигом щом с надежда ти

покажеш ми безкрайна доброта

и за живот прераждат се мечти.

 

Сърцето ти сред музика тупти.

Как ритъма му слива се със лира.

В омая многоструние звънти

и обичта извира, и пулсира.

 

Неописуема е същността ти.

Неземна пролет тук ли те изпрати?

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??