В очите ти потъвам, за да видя
през твоята душа сега света.
И гледам аз и чувствам до насита
най-чистата любов и красота.
И болката усещам, ала тя
изчезва мигом щом с надежда ти
покажеш ми безкрайна доброта
и за живот прераждат се мечти.
Сърцето ти сред музика тупти.
Как ритъма му слива се със лира.
В омая многоструние звънти
и обичта извира, и пулсира.
Неописуема е същността ти.
Неземна пролет тук ли те изпрати?
© Асенчо Грудев Все права защищены