11.04.2021 г., 12:34 ч.  

В огледалния ни свят ( Дует ) 

  Поезия » Любовна
510 4 10

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )

 

А: При теб ще съм след само миг -

     ще бъда бял и дъхав цвят.

     Защо е тъжен твоя лик

     в огледалния ни свят?

С: Тиха горест в мен навява

     цъфналата вишна пак.

     Чудя се, какво ли става,

     в мен вали пак вишнев сняг?

     В мен вали пак вишнев сняг,

     чудя се, какво ли става?

     Цъфналата вишна пак

     тиха горест в мен навява.

А: В огледалния ни свят

     защо е тъжен твоя лик?

     Ще бъда бял и дъхав цвят -

     при теб ще съм след само миг...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??