20.09.2013 г., 19:43 ч.

В огледалото за обратно виждане 

  Поезия » Любовна
412 0 1

Мъкнеш ги,
като изсечени тръни
зад багажника на колата.
Мяташ погледи
в огледалото
да не ги попилееш
и шофираш крайно внимателно,
влачейки по земята
голи шипкови храсти
и къпини презрели.
Подминаваш дерето.
По изровени дупки
и полегнали полицаи 
твойто минало,
твоите бивши любови
те препъват.
Карай внимателно,
че те теглят надолу!
Като нищо
и мене ще преобърнат!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??