2.04.2010 г., 19:59 ч.

В омая... 

  Поезия » Пейзажна
827 0 1

В омая...



В бялата стая лежа и усещам..

Банка -капка по капка дарява живот,

бие камбана Христова и долита,

дарява ми с вяра нов премислен живот.



 Слънцето грейва и гали с лъчите,

 о, кълвачът дочувам...,той лекува дори...

И песните птичи красиво долитат

 в живота ми - дар божи, от ранни зори...



Слава на Бога,за този шанс за живот!

Бедна и силна- духом богата с любов..

Ах, все още,Боже,Тебе ли съм нужна,

да сея чиста вяра, морал и благослов ...



Страстната седмица..и днес мисли с жар,

изпитваш Ти докрай и моите сили...

Пролет прекрасна от прозореца дар

и дечица се чуват, смехотворчета мили !



Чичо-Пей,чичо -Пей ...мил глас извисява

и капка по капка...нови сили ми дава...

Влака дочувам...ехо радостно носи,

щракат по буйния храст....живот продължава...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??