Някъде там, далече от къщи,
почина във мир твойта детска душа!
Какво е животът, се питаме всички,
нима той е миг от вечността!
Какво е виновно, с какво е сгрешило
тъй мъничко, чисто твойто сърце!?
Със сълзи в очите ти казваме ,,СБОГОМ''.
Ангел стани и пази ни от зло!
Нека всички в този ден да запалим
свещичка за твоята светла душа!
Толкова рано от живота си тръгнала,
толкова много тука оставила!
Почивай в мир, мила Дари!!!
© Анета Всички права запазени