13.01.2007 г., 17:44 ч.

В пещта нещо гори 

  Поезия
748 0 3
Сред ухания кацна –
отмората дойде
и скърши крилете.
--------------


Една любов лети,
а крилете й ги няма –
ситна сметка държи я в небесата.
--------------


Метален съсък,
но гилотината секна –
главата падна от своята мисъл.

© Едуард Кехецикян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??