Jan 13, 2007, 5:44 PM

В пещта нещо гори 

  Poetry
750 0 3
Сред ухания кацна –
отмората дойде
и скърши крилете.
--------------


Една любов лети,
а крилете й ги няма –
ситна сметка държи я в небесата.
--------------


Метален съсък,
но гилотината секна –
главата падна от своята мисъл.

© Едуард Кехецикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??