2.04.2008 г., 11:05 ч.

В плен на любовта 

  Поезия » Любовна
591 0 1
Сън един бленувам,
че в теб се влюбвам
и сърцето ти обиквам,
без да се страхувам.

В клетката на любовта заключен,
в плен на любовта оставам,
без в теб да се съмнявам,
в този свят злополучен.

В плен на любовта се озовавам
и не искам да си тръгвам,
без да се сбогувам
и пак към друг свят да отпътувам.

И когато тази красота опознах,
не исках да идва края,
и не исках за други неща да зная,
това пред себе си признах.

© Миро Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??