14.12.2008 г., 6:49 ч.  

В плен на любовта 

  Поезия » Любовна
552 0 2

 В плен на любовта

 

Няма смисъл да мисля за теб,

няма смисъл да говоря,

думите тук са излишни,

не искам аз с теб да споря!

 

Превърна ти всяка капка любов

в плен, жесток и коварен.

Да страдам и плача за теб,

не, не си заслужава!

 

Изсъхнали са моите сълзи отдавна

и само ти виновен си за това.

Мислех, че се чувствам „най-щастливата",

а бях попаднала в плен на любовта!

 

И този плен научи ме да вярвам,

че любовта красива не съществува,

тя е временна съдба,

която над теб тържествува!

 

Не издържам повече така,

уморих се от думи, лъжи и насилие,

останах завинаги сама,

изпитала коварството на любовта!

 

© Ина Лилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хареса ми...
  • баналността е нещо-то, с което тази творба може да бъде похвалена ...
    Съжалявам за това как се чувстваш, но съжалението не е достатъчно
Предложения
: ??:??