18.01.2017 г., 11:43 ч.

В плен на любовта 

  Поезия » Любовна
1035 0 4

Сърцето ми плени,
слънце изгря в моите очи.
Душата ми, за теб гори

и на Бог се моли,
да бъдеш ти до мен...

всеки ден!


Мечтите ми сбъдни,
сълзите спри, тъгата премахни,

обичай ме, завинаги.
Не позволявай нищо да ни раздели!
Надежда не губи!


В моите очи погледни – не го мисли и ме целуни!
Твоя любима ме направи,
време не губи!
Обичам те, казвам ти, аз в този светъл час...

Обичай ме и ти!

© Димитрина Русенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??