9.10.2008 г., 9:14 ч.

В приятелство закле се ти, а сърцето ми разби! 

  Поезия » Любовна
2039 0 2

Ти знаеш ли какво е да обичаш от сърце?

Ти знаеш ли какво е някой да те предаде?

Знаеш ли какво е любовта да те убива

 и кървави сълзи от любов да се проливат?

Знаеш ли какво е да боли от любовта?

Знаеш ли какво значи самота?

Знаеш ли какво е да живееш в лъжа

и всеки миг да е в твоите очи сълза?

НЕ! Ти нищичко не знаеш!!!

Ти живееш за да нараняваш...

и след тебе само болка да оставяш!

Но аз разбрах какво е любовта -

да отдадеш на някого своята душа...

и щом го няма да потънеш в самота!

Да не виждаш, да не чуваш!

Да се радваш и да плачеш!

Да умираш, да живееш!

Да мълчиш и да се смееш!

И знаеш ли как гори сърцето ми ранено?

То бори се..но вече е пленено!

А твоят нож още в раната стои

и тя не спира да кърви!

Ти знаеш ли как срути моя свят..

... моите мечти... заради един инат?

Вече от мечтите нищо не остана!

Треперя и се моля в сълзи обляна,

а те не спират да валят!

Сега изправям се на кръстопът

и говори ми небето:

"Едва ли някой ще те разбере!"...

и от светкавица прорязва се на две!

Погледни ме и ме разбери!

Не виждаш ли колко ме боли?

Не чуваш ли гласът на душата ми?

Не я ли чуваш как крещи?

Боли я, жестоко я боли!

Боли я от всичките лъжи!

Боли я от наивните мечти!

Боли я от предателство...БОЛИ!

Една жестока болка ти ми причини!

Тази болка само в мен гори!

А ти сега щастлива си, нали?

Но няма да е дълго, разбери!

Знаеше колко го обичам,

и че моята душа му аз обричам!

Но въпреки това... ти го направи!

И сърцето ми разби, и ме предаде!

Искам да затворя аз очи

и да ги отворя, когато щастие до мен стои!

Искам да се смея, но очите ми се пълнят със сълзи!

Искам да живея и да забравя как болката боли!

Да, той ме нарани!

Да!  Това го знам, знаеш го и ти!

Той не знае, че сърцето ми така гори,

но щастие е той в моите очи!

И сега те моля.. разбери ме!

Аз обичам го!!! И всичко давам,

и всичко в мене се надява!

Но не знам какво да правя!

Да се боря или да забравя?

Няма смисъл да се боря!

Но как да го забравя?... Аз не мога!

Мен боли ме, но боли и нея...

и ръка й аз подадох...

но се спрях...!

Делеше ни стъклена преграда..

аз пред огледалото стоях!!!


                                                         В приятелство закле се ти,

                                                                                                      а сърцето ми разби!!!

 

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта е болка и радост..Просто трябва да решиш, че си готова и да я пуснеш в себе си Хресах!
  • Тъжно е лицето на Любовта често!Но се усмихва, когато намериш Своята Любов!Поздрави!
Предложения
: ??:??