7.01.2010 г., 13:41 ч.

В просъница 

  Поезия » Философска
464 0 1

 В просъница

 

                      на Коко

  

Не заспивай, моля те!

Не заспивай...

 

Виж, пробуждането вече изгрява.

Озари мисълта и деня ти нов.

Матрицата на чувствата избледнява,

остава само светлинен зов.

 

Не заспивай, моля те!

Не заспивай...

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??