10.05.2008 г., 8:49 ч.

В Рая 

  Поезия » Любовна
540 0 2

Защо ли те срещнах? Защо?

Защо ли се доближих до теб? Защо?

Защо ли се влюбих в теб? Защо?

Защо са тези въпроси? Защо?

 

Защото разбрах - не си като другите.

Защото разбрах - ти си прекрасен човек.

Защото с теб ли съм - излишни са думите.

Защото с теб живота е по-лек.

 

Сега вече зная - теб обичам.

Сега вече зная - ти си моят свят.

Сегя вече зная защо за теб мечтая.

Сега вече зная - с теб ще съм до края.

 

Защо ли,

защото с теб ли съм, все едно съм в Рая!!!

 

 

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??