28.08.2022 г., 17:47 ч.

В рими сричах 

  Поезия » Любовна
674 0 2

      

     В рими сричах 

 

Във утрото така красиво

сънувах твоите очи,

във тях изгряха мълчаливо

безкрайна музика, лъчи.

 

Замислена, аз тръгнах тихо

към тайнствената светлина,

а там гореше странно чудо –

магията на любовта.

 

Сърцето ми докосна с чувства

и ритъм твоето сърце,

разтвори се в една усмивка

сънят ми с много цветове.

 

И ето че от теб научих

любов какво е и мечти!

Събудих се и в рими сричах

съня на нашите души!

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??