Във утрото така красиво
сънувах твоите очи,
във тях изгряха мълчаливо
безкрайна музика, лъчи.
Замислена, аз тръгнах тихо
към тайнствената светлина,
а там гореше странно чудо –
магията на любовта.
Сърцето ми докосна с чувства
и ритъм твоето сърце,
разтвори се в една усмивка
сънят ми с много цветове.
И ето че от теб научих
любов какво е и мечти!
Събудих се и в рими сричах
съня на нашите души!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.